ayyem_zamen
Stuur je project aanvraagformulier zo snel mogelijk in!

Aanvraagformulieren

De VINCI Foundation heeft 3 soorten projecten die worden ondersteund:

1.Aanvragen voor projecten die Corona gerelateerd zijn tot 1 juli 2020

Met deze aanvragen ondersteunen we vooral ook zorg- en onderwijsinstellingen, naast de organisaties met een sociaal maatschappelijk doel. We hanteren voor deze projecten een versnelde procedure en een verkort aanvraagformulier. Vul dit formulier in en stuur het naar info@vincifoundation.nl.

VINCI Foundation NL aanvraagformulier 2020 voor Corona gerelateerde projecten

2. Reguliere aanvragen

Hieronder tref je het aanvraagformulier voor een project in het Nederlands aan. Om een goed beeld te krijgen van het project en de organisatie die je wilt ondersteunen worden er veel vragen gesteld in dit formulier. Vul dit formulier samen met de organisatie in en mocht je toch tegen problemen aanlopen vraag dan hulp bij je HR business partner.

In het formulier wordt ook gevraagd om extra informatie mee te sturen. Dit hoef je pas te doen op het moment dat je hebt gehoord dat je project in principe past bij de uitgangspunten van de VINCI Foundation NL.

Je kunt het ingevulde aanvraagformulier tot 30 juni 2020 e-mailen naar: info@vincifoundation.nl

VINCI Foundation NL aanvraagformulier 2020

3. Repair Cafe starterspakket

Voor het aanvragen van het starterspakket kun je onderstaand aanvraagformulier invullen. Stuur hem zo snel mogelijk in, zodat we de aanvraag alvast kunnen nummeren. Ook al heb je de officiële documenten nog niet beschikbaar.

Je kunt het ingevulde aanvraagformulier op elk moment van het jaar e-mailen naar: info@vincifoundation.nl

Download hier het aanvraagformulier: Aanvraagformulier Repair Café starterspakket