Stichting VVV-Venlo Foundation

Stichting VVV-Venlo Foundation levert een positieve bijdrage in het leven van jongeren op het gebied van gezonde leefstijl, talentontwikkeling en participatie.

Bouwen aan betere samenleving

Stichting VVV-Venlo Foundation

De Stichting VVV-Venlo Foundation (VVV Foundation) zet de kracht en uitstraling van VVV-Venlo in om een positieve bijdrage te leveren op het gebied van gezonde leefstijl, talentontwikkeling en participatie. Dit doet zij door het verzorgen, stimuleren en faciliteren van maatschappelijke projecten, die allen het doel hebben om de leefsituatie van personen, groepen, wijken en/of gemeenschappen te verbeteren.

Projectaanvraag: drukken van sporttenues voor project ONSIDE

ONSIDE is een project dat zich richt op de ontwikkeling van sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en maatschappelijke betrokkenheid bij jongeren uit situaties waarbij deze aandacht een verschil kan maken. De jongeren krijgen de kans om zich persoonlijk en als groep op een positieve manier te laten zien door aan zichzelf én voor hun eigen wijk te werken. Het spelen van (Zaal)voetbal is daarbij het verbindende middel. Ze gaan daarnaast op een heel laagdrempelige manier aan de slag met sociaal-maatschappelijke thema’s én zetten zij zich op een positieve manier in voor hun eigen wijk.

Sponsor: Nick Verstegen en Joris Noordzij

Maatschappelijke betrokkenheid